5 تا 8 درصد کودکان به آلرژی های غذایی مبتلا می شوند

زراتی با اشاره به اینکه تحقیقات بسیاری نشان داده است که حتی مصرف یک ماده غذایی خاص در دوران بارداری  می تواند احتمال آلرژی کودک را در سال های بعد از تولد افزایش دهد، تصریح کرد: به عنوان مثال، اگر مادری در دوران بارداری بیش از یک بار در هفته از بادام زمینی استفاده کند احتمال ابتلای کودکش به آلرژی بسیار بالاست.
وی در ادامه مصرف برخی از مواد غذایی مانند شکلات، کلم، پیاز، شلغم، سیر، تربچه، ادویه جات، ریواس، اسفناج و نوشابه های کافئین داررا توسط مادر شیرده موجب بروز عوارض گوارشی در کودک دانست و عنوان کرد: بهترین راه درمان، حذف این مواد غذایی از رژیم غذایی مادر شیرده است. البته در کودکانی که مشکلی دیده نمی شود، لزومی به حذف این مواد غذایی از رژیم مادر نیست.

Www.Tyekal.Com                

 

 

/ 0 نظر / 7 بازدید