یخچال و فریزر می‌تواند محل مناسبی برای رشد انواع قارچ‌ها باشد

کما این که می‌شنویم از قطب شمال یا از روی کوهستانهایی که برف هست قارچ جدا می‌کنند، در نتیجه فریزر می‌تواند منبع بسیار مهمی از قارچها باشد. دکتر  قربانی در ادامه افزود: در نگهداری مواد غذایی در فریزر باید حداکثر دقت راداشته باشیم تا به مدت زیاد نینجامد. برای مثال نباید گوشت ماهیان و آبزیان زیادتر از حداکثر 20 روز در فریزر بماند چون گوشت خیلی ترد آنها به وسیله باکتریها و قارچ‌ها مورد حمله قرار می‌گیرد. همچنین مواد سرخ شده به خصوص با روغن‌های مایع نیز نباید داخل فریزر قرار بگیرد چون اکسیده می‌شوند و برای بدن بسیار ضرر دارند.
همین طور سبزیجات خام مثل لوبیا سبز و کرفس نیز می‌توانند به مرور زمان به قارچ‌ها و باکتری‌هایی که در آن درجه انجماد فعالیت دارند آلوده شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا (س) خاطر نشان کرد: برای این که قارچ‌ها کمتر مواد غذایی درون فریزر را دچار آسیب کنند فریزر باید زود به زود خالی و تمیز شود و نباید مواد غذایی را به مدت خیلی طولانی درون فریزر قرار داد و مواد غذایی مثل نخود سبز را باید بعد از خارج کردن از فریزر و برای استفاده حتما آبکشی کرد تا بلورهای یخی که می‌تواند حاوی اسپور یا میسیلیوم یا ذره های آلاینده دیگر باشد از آن زدوده شود.
دکتر  قربانی در پایان با اشاره به چند نکته بهداشتی، گفت: برای حفاظت بدن از قارچ‌ها باید هنگام استفاده از سونا و وان و دوش‌های عمومی از دمپایی استفاده کرد. از لباس‌های مرطوب و عرق کرده استفاده نکرد و تا حد امکان از استفاده از وسایل مشترک اجتناب کرد، همچنین میوه‌ها و سبزیجات قبل از گذاشته شدن درون یخچال نباید شسته شود زیرا رطوبت باعث می‌شود که زودتر فاسد شوند و در عوض به طور مجزا از هم در کیسه‌های پارچه‌یی یا کاغذی گذاشته شده و هنگام مصرف ضد عفونی شوند.

Www.Tyekal.Com                

 

 

/ 0 نظر / 6 بازدید