فواید جویدن آدامس - اخبار و اطلاعات پزشکی - متافیزیک

منوي اصلي
صفحه اول
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
تماس با ما

نویسندگان
  سورنا گل سفیدی


موضوعات
  مقالات پزشکی(٤٥٥)
  بانک اطلاعات بیماریها(۳٠٤)
  اخبار پزشکی - سلامت(۱٧٠)
  روانشناسی(۱٠۸)
  تغذیه(۱٠٧)
  مسائل زنانه(٩٧)
  سلامت جامعه(٩۳)
  سلامت جنسی(٧٦)
  بارداری-نوزاد-کودک(٧٥)
  سرطان ها(٤۱)
  مسائل مردانه(۳٤)
  قلب(۳۳)
  پوست و مو(٢٩)
  بیماریهای زنانه(٢۸)
  جوانان و نوجوانان(٢٧)
  خانواده و ازدواج(٢٧)
  آرایش و زیبایی(٢٥)
  سالمندان(٢٤)
  مشکلات تنفسی و ریه(٢٤)
  موفقیت(٢۳)
  رژیم های لاغری(٢۳)
  توصیه های کوتاه پزشکی(٢٠)
  آنچه مردان باید درمورد زنان بدانند(۱۸)
  ورزش و آسیب های ورزشی(۱٧)
  مغز و اعصاب(۱٧)
  داروها(۱٦)
  استرس(۱٥)
  تغذیه نوزادان(۱٤)
  تغذیه در بیماریها(۱٤)
  بیمارهای استخوان و مفاصل(۱۳)
  خواص میوه ها وسبزیجات(۱٢)
  مشکلات چشمی(۱٢)
  رژیم درمانی(۱٢)
  ضدبارداری!(۱۱)
  گیاهان دارویی(۱٠)
  دندانپزشکی(٩)
  مشکلات غدد(٩)
  مد و مسائل زندگی(۸)
  تومور(۸)
  آنچه زنان باید درمورد مردان بدانند !(٦)
  مقالات پزشکی به زبان انگلیسی(٥)
  دیابت(٥)
  مشکلات گوش و شنوایی(٤)
  بیماریهای مشترک انسان و دام(۳)
  ایدز(٢)
  سرگرمی(٢)
  شخصیت(٢)
  احکام پزشکی - شرعی(٢)
  جراحی پلاستیک(٢)
  زوج های جوان(٢)
  همکاری(۱)
  طب مکمل(۱)
  حجامت(۱)
  دام(۱)
  موفق(۱)
  بیماریهای مثانه(۱)
  پرسش و پاسخ پزشکی(۱)
  افزایش بازدید سایت ها و وبلاگ های پزشکی(۱)
  تبادل خبرخوان پزشکی(۱)
  سلامتی در خانواده(۱)
  آمار پزشکی(۱)
  تداخل دارویی(۱)
  اعتیاد و مواد مخدر(۱)
  طب سنتی بختیاری(۱)

جستجوگر

Google
در سايت
در اينترنت

تابلو گفتمان زنده

با توجه به پاسخگويي به بيش از 20هزار سوال تاكنون ، بخش پاسخگويي در حال حاضر غير فعال مي باشد . لطفا از جستجوگر پاسخ ها براي دريافت پاسخ خود استفاده نموده و سوال ارسال نكنيد .

Google
در آرشيو پاسخ ها
در اينترنت

عضويت در خبرنامه

با عضويت در خبرنامه ، آخرين اخبار را در ايميل خود دريافت كنيد





Powered by WebGozar


آرشیو ماهانه
  دی ۸۸
  آذر ۸۸
  امرداد ۸۸
  تیر ۸۸
  فروردین ۸۸
  اسفند ۸٧


 

  تبليغات


  فواید جویدن آدامس

فواید جویدن آدامس

www.RizNews.PersianBlog.Ir
جـویـدن آدامس مـنحصر به انسانهای امروزی نبوده بطوری که قدیمی ترین تـــکه آدامس کشف شده متعلق به 9000 سال قبل میــباشد. نخستین آدامس های تجاری در سال 1850 به بازار عرضه گردید.
 
چند نکته جالب در باره آدامس:
www.RizNews.PersianBlog.Ir

 1-سالانه در حدود 500 هزار تن آدامس در سراسر جهان جویده میگردد.
2-90 درصد کل آدامس های جهان توسط  شرکت آمریکایی
wrigley تولید میگردد.
3-کشور ترکیه بالاترین تعداد شرکتهای تولید کننده آدامس در جهان را به خود اختصاص داده است، با 60 شرکت تولید کننده آدامس.
4-رکورد بزرگترین آدامس باد شده به قطر 58 سانتی متر متعلق به خانمی از اهل کالیفرنیا میباشد.
5-بلعیدن آدامس مشکل خاصی برای انسان ایجاد نمی کند، چراکه مانند ذرت بو داده از سیستم گوارش بطور دست نخورده عبور کرده و خارج میگردد.
6-بجای ماندن آدامس جویده شده در صحنه جرم میتواند به شناسایی مجرم کمک کند. (با بررسی اثر دندانها بروی آدامس)


مواد تشکیل دهنده آدامس: www.RizNews.PersianBlog.Ir
1-پایه و اساس آدامس(30%): بخشی از آدامس است که هنگام جویدن حل نمی گردد. صمغ های طبیعی(
chicle-mastic-spruce-balata)، لاتکس ها(leche-jelutong-nispero)، پلاستیک ها (پلی اتیلن، پلی وینیل استات، استئاریک اسید)، پارافین جامد و یا موم زنبور عسل.
2-شیرین کننده ها(59%): شکر و دکستروز در آدامسهای معمولی و در آدامس های بدون قند سوربیتول(
sorbitol)، زایلیتول(xylitol)، ایزومالت(isomalt)، مالتیدول(maltidol) مصرف میگردد که هم شیرین کننده هستند و هم حجم دهنده.
3-شیرین کننده های قوی(0.5%): نظیر آسپارتام (
aspartame) و پتاسیم اسسولفام(
acesulfame -k) که از قدرت شیرین کنندگی بسیار بالایی برخورد بوده و به عنوان طعم دهنده و افزایش ماندگاری طعم کلی به آدامس افزوده میگردند. www.RizNews.PersianBlog.Ir
4-نرم کننده ها(2%): گلیسیرین، لسیتین، سوربیتول مایع، شیره مالیتول که به آدامس بافت و نرمی میبخشند.
www.RizNews.PersianBlog.Ir
5-شیره ذرت(10%): به عنوان نگهدارنده و جاذب رطوبت و برای  حفظ تازگی به آدامس افزوده میشود.
6-طعم دهنده ها(4%): نعناع(
mint)(peppermint-spearmint-menthol)، دارچین(cinnamon)، اکالیپتوس(eucalyptus)، شیرین بیان(liquorice)، انواع میوه ها (لیمو، توت فرنگی، آنانس، سیب، مرکبات، هندوانه، انبه، زنجبیل) و طعم کولا. www.RizNews.PersianBlog.Ir
7-اجزاء فعال(5%): این اجزاء به عنوان سفید کننده و تمیز کننده دندانها،خوش بو کننده دهان و تنفس، و بهبود سلامتی دندانها به آدامس افزوده میگردند. کاربامید(
carbamide) به عنوان خنثی کننده اسیدهای پلاک دندان ها و جلوگیری از پوسیدگی آنها، جوش شیرین(baking soda) و کربنات کلسیم (calcium carbonate) به عنوان سفید کننده، استات روی(zinc acetate) و چای سبز(green tea) به عنوان خوشبو کننده تنفس و رفع بوهای بد دهان به آدامس اضافه میگردند. ویتامین ها، کلسیم، فلوراید و روی از دیگر مواد فعالی میباشند که ممکن است به آدامس افزوده گردد.

 نویسنده : مهدی رحیمی گل سفیدی

            Www.Tyekal.Com  

 



+| نوشته شده توسط سورنا گل سفیدی در ۱۳۸٧/۱٢/٢٠ و ساعت ٢:۱٢ ‎ق.ظ  نظرات ()    


: معرفی این مطلب به دوست خود
نام دوست :
ایمیل دوست :
نام شما :
ایمیل شما :

  آخرين نوشته ها


درباره


دارم درمورد اینکه چی توی پروفایلم بنویسم فکر می کنم !


لینکستان
آدرس قدیمی

http://riznews.persianblog.ir/post/227/


تبليغات

لينك باكس تبليغاتي

آمارگير

لينك Rss

نظر سنجي


رنكينگ گوگل


My blog is worth $15,242.58.
How much is your blog worth?



طراح سايت : مــهدي رحيــمي

All Rights Reserved 2006-2007

www.google.com www.yahoo.com www.iranhealers.com www.msn.com www.alexa.com www.amazon.com